Özel sergilere ev sahipliği yapan MedicanaBursa Hastanesi, vefatının 83. yıldönümünde Mustafa Kemal Atatürk’ün 1938 yılının gazetelerinden fotoğraflarından oluşan fotoğraf sergisi açtı. BURSA (İGFA) - Medicana BursaHastanesi’nde 10 Kasım Atatürk Anma günü nedeniyle açılan sergide 1938 yılında yayınlanan en özel 10 fotoğraftan oluşan gazete küpürleri ilgi gördü.

Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran GaziMustafa Kemal Atatürk’ü gelecek nesillere daha iyi tanıtmak ve anlatmak amacıyla düzenlenen sergidegerçekleştirilen sergide yer alanfotoğraflar hastalar tarafından da oldukça ilgi gördü.

Sergiyi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü etkinlikleri kapsamında açtıklarını belirten Medicana Bursa Hastanesi Genel Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Remzi Karşı, Atatürk sevgisinin yıllar geçtikçe arttığını ifade ederek, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, çok özel bir insandı. O kadar büyük bir insandı ki; kendisinin bu ulus için yaptıkları paha biçilemez ve tarif edilemez. 10 Kasım 1938’de Ata’sını ebediyete uğurlayan Türk milleti, yıllar geçse dekendisine olan sevgi ve saygısını asla kaybetmedi" dedi.

Kaynak: igf