Bursa'da Nilüfer Belediyesi’nin Yılın Yazarı Gülten Akın etkinlikleri kapsamında düzenlediği şiir ve söyleşi gecesinde Akif Kurtuluş, usta şairin kendisinde bıraktığı izleri ve yaşamına kattığı değerleri paylaştı. BURSA (İGFA) -  Nilüfer Belediyesi, 2021 yılını adadığı usta şair Gülten Akın’ı, şiirlerini ve yaşam mücadelesini, edebiyat ve sanatın farklı disiplinlerinde her yaştan insanla buluşturuyor.

Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü’nün düzenlediği etkinlikte, Nilüferli edebiyat tutkunları, şiir dolu bir gece yaşadı. Şiir Kütüphanesi’nde gerçekleşen etkinlikte Deniz Saniye Bayrak, Gülten Akın’ın şiirlerini seslendirdi. Zeynep Soyberk, Pınar Dalaysel Balcı, Dilhande Büyükkahraman ve Burç Balcı’dan oluşan Prusa Yaylı Çalgılar Dörtlüsü’nün de müzikleriyle eşlik ettiği gecede edebiyatseverler, keyifli anlar yaşadı. Müzikli şiir dinletisinin ardından şair ve yazar Akif Kurtuluş, etkinliğe katılanlarla söyleşi gerçekleştirdi. Gülten Akın’ın kendisinde bıraktığı izler ile yaşamına kattığı değerleri paylaşan Akif Kurtuluş, usta şairin şiirlerinden dizeler de okudu.

Gecenin sonunda Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürü Şafak Baba Pala, Akif Kurtuluş’a ve Prusa Yaylı Çalgılar Dörtlüsü’ne plaket vererek teşekkür etti.

Kaynak: igf