BURSA (İGFA) -Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından ‘Babalar Günü’ münasebetiyle hazırlanan ancak hava muhalefeti nedeniyle bir hafta sonra ertelenen ‘Büyükşehir Babalar Günü Şenliği’, Hüdavendigar Kent Parkı’nda çocukların babalarıyla eğlenceli anlar geçirmesini sağladı.

Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği şenlikte, anne babalar çocuklarıyla birbirinden farklı etkinliklere katılarak günün tadını çıkardı. Park içerisinde hazırlanan mini golf, satranç, survivor oyun parkuru, tenis alanlarında babalarıyla renkli bir gün geçiren çocuklar, palyaçolar eşliğinde yüz boyama, tişört üzerine ahşap baskı, Yeşilay standında kitap boyama yaparak bol kahkahalı anlar yaşadı. Çocuklarıyla birlikte alanda uçurtma uçurarak çocukluklarına geri dönen babalar, katıldıkları hamster yarışmasında da eğlence dolu dakikalar yaşadı.

Çeşitli yarışmalara katılan baba ve çocukları, günün sonunda uçurtma kazanmayı başardı. Gün boyu dondurma, pamuk şeker ve patlamış mısır ikramının da yapıldığı şenlikte, Karagöz Hacivat gösterisi, mini rap ve sokak sanatçıları konseri, sihirbaz, palyaço, jonglör animasyon gösterileri Bursalılara unutulmaz bir gün yaşattı.

Kaynak: igf