Üniversitelerin ön lisans ve lisans öğrencilerine Casper Elçilik Programı ile Teknoloji Elçisi olma fırsatını tanıyan Casper, okurken çalışmanın ve teknolojik bir kariyerin yolunu açıyor.İSTANBUL (İGFA) - Teknoloji şirketi Casper, üniversite öğrencilerine özel kariyer programını duyurdu.

Üniversite öğrencilerinin hem teknolojiye doyacakları hem de Türkiye’nin teknoloji markası Casper’da Teknoloji Elçisi olarak kariyer hayatına başlayacakları Casper Elçilik Programı’nın ilk adımında öğrenciler, teknoloji mağazalarında part-time teknoloji danışmanlığında bulunacak ve satış ile ilgilenecekler.

Program kapsamında kariyer yolculuğunda, üniversitelerdeki öğrenciler Casper’ın tüm ürünlerinin tanıtımından ve satışından sorumlu olacak.

Haftada 3 veya 4 gün çalışabilecek öğrenciler Türkiye’nin en önemli teknoloji mağazalarından MediaMarkt, Teknosa ve Vatan Bilgisayar’da Casper’ın elçisi olup, ilk günden aldığı sorumluluklarla kendini geliştirme ve öğrenme imkanına, açık iletişim, çok boyutlu liderlik ve takım çalışmasına önem veren bir ekiple bilişim sektörünün geleceğini şekillendirme fırsatını bulacak.

Üniversitede okurken kariyer hayatına başlamak isteyen öğrenciler başvurularını https://www.kariyer.net/is-ilani/casper-bilgisayar-sistemleri-a-s-teknoloji-elcisi-3121441 linki üzerinden yapabiliyorlar.

Kaynak: igf