Kızılay Gaziemir Şubesi ve Analiz Fen Plus Eğitim Kurumları işbirliği ile hazırlanan projede 9-10- 11 Sınıf öğrencilerine soru bankası hediye ediliyorİZMİR(İGFA)- “Pandemide öğrencilerin eğitim eksiği kalmasın” ilkesinden hareketle çeşitli projeler geliştiren Gaziemir Analiz Fen Plus Eğitim Kurumları, Türk Kızılay Gaziemir Şubesi ile ortak bir projeye imza attı. Proje kapsamında 9-10-11. Sınıf öğrencilerine tüm dersleri içeren soru bankası hediye
edilecek. İhtiyaç sahibi öğrencilere kitaplar, Kızılay Gaziemir Şubesi yetkilileri tarafından ulaştırılacak.

Eğitimde fırsat eşitliği için bu projeyi yaptıklarını söyleyen Türk Kızılay Gaziemir Şube Başkanı Davut Dinçel, "Analiz Fen Plus Eğitim Kurumları ile ortak çalışma ile soru bankası alamayan çocuklarımıza soru bankası vermeye başladık. Bu hizmeti bizlere sağlayan kurucu Ömer Yeğen’e çok teşekkür ederim” dedi. 

Ortak eğitim projesine destek veren Analiz Fen Plus Eğitim Kurumları Kurucusu Ömer Yeğen, "Projenin başında genel müdürümüz Canan İnci Yarar var. Onunla beraber bu projeyi yürütüyoruz. Doğru insanlara ulaşmak için Kızılay’la çalışma yapıyoruz. Amacımız çocuklara ulaşıp soru bankalarını iletmek" diyerek bu projede daha fazla kitleye ulaşmak için en doğru adres Kızılay kurumuydu, Gaziemir Kızılay'ına çok teşekkür ederiz açıklamasını yaptı.

Kaynak: igf