İzmir'in ilçelerinden olan Karşıyaka Belediyesi'nde yer alan İFOD Galeri'de, Hamza Rüstem Fotoğrafevi Özel Müzesi’nde fotoğraf sanatçısı ve eğitmen Tayfun Kocaman fotoğraf sergisi açtı. İZMİT(İGFA)-  Karşıyaka Belediyesi Hamza Rüstem Fotoğrafevi Özel Müzesi’nde fotoğraf sanatçısı ve eğitmen Tayfun Kocaman, İFOD 2021-2022 sezonunun ilk fotoğraf sergisini açtı. 

Pandemi nedeni ile yapılamayan sergi için konuşan İFOD Yönetim Kurulu Başkanı Seda Şengök, yeni sezona güzel bir sergi ile başladıklarını söyleyerek, "Fotoğrafla Geçen 50 Yıl" adlı Fotoğraf Sergisi Karşıyaka Belediyesi Hamza Rüstem Fotoğraf evi Özel Müzesinde fotoğraf severlerle tekrar buluştu. Bu özel sergi 11 Ekim akşamına kadar gezilebilecek. Yeni Sezonun derneğimiz için başarılı geçmesini diliyorum" dedi. 

Hayatını fotoğraf çekmeye adadığını söyleyen fotoğraf sanatçısı Tayfun Kocaman, “Bu da bana büyük bir mutluluk veriyor. Çektiğim fotoğrafların yanı sıra, geçmişimde yetiştirdiğim pırıl pırıl fotoğraf tutkunu arkadaşlar var, bu beni çok mutlu ediyor. 5 Mart’ta açacağım sergide 50 yıl geçirdiğim fotoğrafçılıkta 50 fotoğraf sergilenecek bu fotoğraflar sizlerin de tahmin edeceği gibi 50 yıl içerisinde çektiğim fotoğraflardan oluşuyor. Ben sergide kullanacağım fotoğrafları seçerken büyük keyif aldım, sergiye gelecek fotoğraf tutkunu arkadaşların da sergide yer alan 50 fotoğraftan büyük keyif alacaklarını düşünüyorum” dedi.

 

Kaynak: igf