Kayserili iş insanı Nuri Savruk, müzik dünyasında da kendisine haklı bir yer edindi. Savruk’un ‘Bırakmaz Bizi’ adlı 8’nci single çalışması da piyasaya çıkarken, müzikseverlerden tam not aldı. Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Kayseri'de dünyaya gelen Nuri Savruk, Erciyes Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü’nde okudu. 2017 yılının aralık ayında, sözlerini kendi yazdığı, müziğini Erşan Oral’ın, düzenleme ve aranjesini Savaş Somuncu’nun yaptığı "Yoksun" adlı çalışma ile profesyonel müzik dünyasına ilk adımını attı. 

ALBÜMLER SIRALANDI

Kayseri’nin tanıtımına da katkı sağlayan çalışma, TRT ve Kral TV gibi yaygın medyada da kendine yer buldu. Savruk aynı ekiple ile 1,5 yılda sırasıyla "Keşke", "Hiç, "Başardım" isimleriyle tüm sözlerini kendisi yazdığı 4 single çıkardı.  Aranjörlüğünü ve prodüktörlüğünü Selim Öztürk’ün yaptığı ‘Engel’ adlı çalışma tüm dijital platformlarda 2019’un mayıs ayında yerini aldı. Nuri Savruk bir yıl sonra ‘Dünya Karşımda’ adlı çalışma ile sahne aldı. Sözlerini kendi yazdığı, müziğini Erşan Oral'ın yaptığı, aranjörlüğünü ve prodüktörlüğünü Selim Öztürk'ün yaptığı "Dünya Karşımda, Nuri Savruk'un 7’nci single çalışması olarak 28 Ağustos'ta tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı. 

3.5 YILDA 11 KONSER 

Yeni tip Koronavirüs’e rağmen üretmekten vazgeçmeyen Nuri Savruk 10 Haziran 2021'de sözlerini yazdığı, müziğini Erşan Oral'ın, düzenlemesini Selim Öztürk'ün yaptığı "Bırakma Bizi" isimli 8. single çalışması Avrupa Müzik etiketiyle çıkış yaptı. Nuri Savruk ve arkadaşları 10 Aralık’ta Kayseri İl Kültür Müdürlüğü salonunda saat 20.30’da konser verecek. Savruk ve arkadaşları 3,5 yılda 11’nci konserine çıkacak.
 

Kaynak: igf