Sosyal sorumluluk projeleri içerisinde sürekli yer alarak kamu yararını gözeten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Türk Kızılayı Manisa Şubesi işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenledi.MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, son dönemde kan stoklarının azalması ve insan sağlığının sürekliliği için artan kan ihtiyacına destek olmak amacıyla Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı organizasyonu ile kan bağışı kampanyası düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Kırtık ve Muradiye Şantiyelerinde Kızılay Kan Bağışı aracı aktif olarak kan bağışlarını topladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Daire Başkanları ve personeller, kan bağışı yaparak etkinliğe destek oldular.

Türk Kızılayı Manisa Şubesi işbirliğiyle gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası hakkında bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Kızılay ile ortaklaşa Kızılay’a kan bağışı etkinliği düzenledik. Büyükşehir Belediye Hizmet Binamız içerisinde, İtfaiye Dairesi Başkanlığımızda, Kırtık ve Muradiye Şantiyelerimizde aktif olarak kan bağışı yapılmakta. Hastalarımıza şifa olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: igf