Ziyaret esnasında mermer sektörü hakkında bilgi veren Başkan Mustafa Ercan, “İlçemiz bulunduğu konum itibari, içerisinde barınan sanayi kuruluşları, doğası ve insanıyla her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. Sizinle birlikte ilimize önemli katkılar sağlayacak, güzel eserler bırakacak ve başarılı hizmetlere birlikte imza atacağımıza inanıyorum. Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum. İlçemize hoş geldiniz” dedi.

İzmir Konak kaymakamlığından Menteşe Kaymakamlığına atanan Mehmet Eriş, “Önceliğimiz ülkemize, milletimize hizmet etmektir. Daha önce başka ilçelerde halkımıza hizmet etmek için mücadele ediyorduk. Şimdi Menteşe ilçemize hizmet etmek için buradayız. Uyum içinde birlikte güzel hizmetlere imza atacağımıza bende gönülden inanıyorum. Nazik ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette yönetim kurulu üyesi Hacı Gülçek de Kaymakam Eriş’e yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Gülçek, “Mermer sektörü olarak her zaman yanınızdayız. Beraberce ilimizin gelişmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Editör: TE Bilisim