(İGFA) - Türk Kızılay Bursa Şubesi, sofraları bereketlendiren ve yuvaları ısıtan yardımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Pandeminin olumsuz etkilerinin devam ettiği 2021’de de ihtiyaç sahiplerine kucak açan Bursa Şubesi, yaklaşık 100 bin kişinin ihtiyacını karşıladı.

Türk Kızılay’ın en güçlü kalelerinden olan Bursa Şubesi’nin yüzlerde tebessümlere devam edeceğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Murat Tutanç, desteklerini esirgemeyen ve iyilik hareketimizin yanında yer alan herkese duydukları minneti bir kez daha getirdiklerini belirterek, şube olarak 2021’de yaklaşık 100 bin ihtiyaç sahibine ulaştıklarını söyledi.  "Sofraları ısıttık, gönülleri şenlendirdik" diyen Tutanç, "Bir tebessüme vesile olmak, bizim için en büyük mutluluk. 153 yıllık merhamet çınarı Kızılayımızın 110 yıllık en güçlü dallarından olan Bursa Şubesi, ulaştığı ihtiyaç sahibi sayısıyla yine tüm Türkiye’ye örnek teşkil edecek bir konumda yer aldı. Bize bu mutluluğu yaşatan bağışçılarımıza ve gece-gündüz, uzak-yakın demeden kurduğumuz köprülerle yardımlarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırmamıza destek olan gönüllülerimize şükranlarımızı sunuyoruz”  dedi.

Bu arada yıl boyunca başarılı çalışmalara imza atan Türk Kızılay Bursa Şubesi’nin 2022’de vites artıracağını da belirten Murat Tutanç, 2022 yılında da güzel bir ivme yakalamayı, tüm ihtiyaç sahiplerimizin yanında olabilmeyi temenni ettiklerini söyledi.

Kaynak: igf