Afyon Eğitim Bir-Sen, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle basın emekçileriyle yemekte bir araya geldi. İsteniş Hakan TÜPLEK (AFYON İGFA)- Yaklaşan Gazeteciler Günü nedeniyle  Afyon Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan ünlü bir restoranda Afyon yerel basın mensupları ile akşam yemeğinde buluştu.
 

Toplantıya çok sayıda gazeteci, TV çalışanı, radyocu ve İnternet haber mensupları katıldı. Yemek öncesi gazetecilere hitap eden Mustafa Arslan ‘’ 10 Ocak Gazeteciler Günü tüm basın mensuplarına kutlu olsun. Sizler yılın 365 günü haberlerinizle toplumumuza ışık tutuyorsunuz. Olayları haberlerinize taşıyorsunuz. Sizlerin bu özverili çalışmalarınızı takip ediyoruz. Gazetecilik toplumun yüzüdür. Yılda bir gün anımsamak doğru değildir. Bu sebeple de sizlerle bugün olduğu gibi sık sık bir araya gelmeye gayret ediyoruz.  Bugün sizin gününüz kutlu olsun’’ dedi.

Yemek sonrasında bir Gastronomi kenti olan Afyonkarahisar’a özgü kaymaklı-cevizli kabak tatlısı da ikram edildi. Toplantıya katılan gazetecilere el çantası hediye edildi. Afyon Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Arslan tek tek gazetecilere toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti. Karanfil verdi.

Kaynak: igf