Bursa'da Osmangazi Belediyesi'nin meydan inşaatını AK Parti kurucu üyeleri ile birlikte yerinde inceleyen eski Bakan Faruk Çelik , Bursa’nın gerçek bir meydan hayalinin gerçeğe dönüştüğünü söyledi.BURSA (İGFA) - Bursa'da Osmangazi Belediyesi’nin inşaat çalışmalarını sürdürdüğü Osmangazi Meydanı şehrin en önemli prestij projelerinden biri olarak büyük ilgi görüyor.

Osmangazi Meydanı’nın şantiye alanını ziyaret eden AK Parti Bursa kurucu üyelerine meydan projesiyle ilgili bilgi veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, meydanın 2 bin araçlık otoparkı ile aynı zamanda kenti yayalaştırma adına da önemli bir proje olduğunu belirterek, meydanın ayrıca nikâh salonu, millet kıraathanesi, sosyal ve kültürel etkinlik alanları ve 20 bin kişilik meydanı ile Bursa’nın yeni çekim merkezi olacağını kaydetti.

Projeyi 2022 yılında bitirmeyi planladıklarını ifade eden Başkan Dündar, "Bursa’nın en güzel, en değerli bölgesine vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda yine Bursa’nın en değerli projesini inşa etmiş olacağız” dedi. 

Daha sonra Dündar ile birlikte şantiye alanını gezerek proje hakkında bilgi alan eski Bakan Faruk Çelik, Bursa’ya kazandırdığı eserler için Başkan Dündar’a teşekkür etti. Çelik, O'nun başarılı olabilmesi için de, bizler, elimizden gelen her türlü desteği vermeye, onun yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: igf