Bursa'da BESAŞ, ekmeğin en sağlıklı şekilde tüketiciye ulaştırılması amacıyla 5 yeni fiber kasa kamyon ile 4 ticari aracı hizmet filosuna dâhil etti.BURSA (İGFA) - Türkiye’nin üçüncü, Bursa’nın ise en büyük ekmek fabrikası olan, yılda yaklaşık 70 milyon adet ekmek ile çiftçilerden alınan yaklaşık 4,5 milyon litre sütten elde edilen süt ürünlerini Bursalılarla buluşturan BESAŞ, hizmet kalitesinden taviz vermemek için kendini yenilemeye devam ediyor.

Üretilen ekmeğin en sağlıklı şekilde tüketiciye ulaştırılması amacıyla bu yılın ilk aylarında 5 yeni fiber kasa kamyonu hizmet filosuna dahil eden BESAŞ, şimdi de 5 yeni fiber kasa kamyon ve 4 ticari aracı hizmet filosuna ekledi. Böylelikle hizmet filosunu her geçen yıl daha da yenileyen BESAŞ, toplamda 30 araç ile üretilen ekmekleri en sağlıklı şekilde Bursa’nın her köşesine taşıyor.

Filoya dahil olan yeni araçları inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ekmek ve unlu mamuller ile süt ve süt ürünleri gibi 200'e yakın temel gıda ürününün Bursa'nın her köşesinde, 550 civarında satış noktasında vatandaşlarla buluşturulduğunu söyledi. Başkan Aktaş, kendi öz kaynaklarla filoya kazandırılan 4 yeni aracı ve 5 kamyonu ilave olarak hizmete aldıklarını belirterek, toplamda 30 civarında kamyonla tüm Bursa’ya hizmet ettiklerini söyledi.  Aktaş, hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarma hedefiyle bu yıl içinde BESAŞ’ın tüm tesislerinde yaklaşık 5,5 milyon TL’lik makine parkı ve tesis altyapısı yatırımı gerçekleştirildiğini vurguladı.

Kaynak: igf