BURSA (İGFA) - Bursa'nın Yıldırım ilçesinde saha çalışmaları kapsamında geçtiğimiz Ağustos ayında; Siteler, Mimar Sinan, Mehmet Akif Ersoy, Yeşilyayla, Anadolu, Yavuzselim, Çınarönü, Şirinevler, Fidyekızık, Duaçınarı, Ulus, Millet, Baruthane, Yediselviler ve Arabayatağı mahallelerini ziyaret eden Başkan Oktay Yılmaz, vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

 ‘Yerinde ve birlikte yönetim’ anlayışı ile çalıştıklarını vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, “Yıldırım’da göreve geldiğimiz günden bu yana hep ortak akıl vurgusu yaptık. ‘Yıldırım’ı, Yıldırımlılarla birlikte yöneteceğiz’ demiştik. Bu sözümüzün gereği olarak Yıldırım’ı mahalle mahalle gezip, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Onların taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini doğrudan ilk ağızdan dinliyoruz. Mevcut sorunları yerinde görüp, çözümü de yerinde üretiyoruz” ifadelerini kullandı.

Her hafta 3-4 mahalleyi ziyaret ettiğini belirten Başkan Oktay Yılmaz, “Vatandaşlarla buluşmadan, esnafı dinlemeden, mahalleleri sokak sokak gezmeden üretilen hizmetin yeteri kadar faydalı olmayacağına inanıyoruz. Mahallelerimizin hangi hizmete ihtiyacı olduğunu, o mahallenin sakinlerinden daha iyi kimse bilemez.  Bu yüzden projelerimizi sahada, hemşerilerimizle birlikte şekillendiriyoruz” dedi.