BURSA (İGFA) - Türkiye’nin en büyük atölye çalışması etkinliği olacak BUSMEK FEST’21 Festivali'ne hazırlanan BUSMEK, Merinos Parkı’nda düzenlenecek olan festivalde birbirinden farklı 150 branşı deneyimlemek için organize edilen atölye çalışmalarıyla Bursalılara çok farklı bir gün yaşatacak.

26 Eylül Pazar Günü Saat 10.00’da ücretsiz atölye çalışmalarına katılmak isteyen vatandaşlar, BUSMEK'in web sitesi (busmek.bursa.bel.tr) üzerinden 'Online Başvuru' kısmından giriş yaparak, Merinos Kurs Merkezi’ndeki branşlardan (workshop) olanlardan  birini seçip başvuru yapabiliyor. Vatandaşların en fazla 2 farklı atölye çalışmasına (workshop) katılabileceğini belirten yetkililer, ikinci bir branşa katılmak için en yakın kurs merkezimize giderek  başvuru yapabileceğini belirtti.

YENİ DÖNEM KAYITLARI DEVAM EDİYOR

Öte yandan 2021-2022 eğitim döneminde 400 grupta nitelikli eğitimlerine hız kesmeden devam eden BUSMEK, istihdama yönelik mesleki teknik eğitimlerin yanı sıra, el sanatları, geleneksel Türk-İslam sanatları, bilişim teknolojileri, yabancı dil, kişisel gelişim gibi birçok farklı alanda eğitimlere de kapılarını 4 Ekim’de yeniden açıyor. Kurs merkezlerine kayıt yaptırmak isteyen kursiyer adayların ( busmek.bursa.bel.tr ) adresindeki “Online Başvuru” kısmına tıklayarak başvuru yapabileceği gibi Android tabanlı mobil uygulamayı cep telefonlarına indirerek ve uygulama içerisinde yer alan “Online Başvuru” bölümünden ön kayıtlarını yaptırabiliyor.

Kaynak: igf