Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize AK Parti Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti İl Başkanı İshak Alim, Merkez İlçe Başkanı Burak Ak, Başkan Yardımcısı M. Aydın Bilsel ve beraberindeki teknik heyet, Rize'de devam eden çalışmalar ve projelerle ilgili inceleme yaptı. RİZE (İGFA)- Rize Belediyesi bünyesinde şehrin ihtiyacına yönelik devam eden sosyal projeler ve altyapı çalışmalarının takibi noktasında haftanın belirli günlerinde sahada olan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yılın son saatlerinde AK Parti Milletvekili Muhammed Avcı, ve beraberindeki heyetle devam eden proje çalışmalarını inceledi.

Heyet, ilk ziyaretlerini dolgu sahası Millet Bahçesini inceleyerek başladı. Tamamlandığında İtfaiye Müdürlüğü önünden Çaykur Genel Müdürlüğü önüne kadar mevcut sahilden 80 metre daha denize açılarak 140 dönüme sahip ek bir dolgu alanıyla yeni bir sahil oluşturularak içerisinde çocuk oyun alanlarından, sahil yürüyüş kordonu, çeşitli sosyal alanlar ve ihtiyaç birimlerine yer verilecek.

İkinci ziyaretlerini Merkez Kentsel dönüşüm (Belediye Blokları) inşaatına gerçekleştiren heyet, projenin son aşamasıyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Metin, Milletvekili Avcı ve beraberindekiler; Üçüncü olarak Boğaz Mahallesi Deniz Feneri sosyal tesis inşaatını inceledi. Sosyal tesis projesi tamamlandığında bölgede yaşayan vatandaşların denizle bütünleşmesinde önemli rol oynayacak.

Kaynak: igf