Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)Başkan Büyükkılıç, Asri (şehir) Mezarlık ile Erkilet Bülbülpınarı, Argıncık, Ambar ve Gesi-İldem mezarlıklarında vatandaşların huzur içerisinde ziyaretlerini gerçekleştirmelerinin sağlandığını belirterek, “Şehir Mezarlığı girişlerinde bulunan Büyükşehir’e ait araçlar engelli ve yaşlılara mezarlık içerisinde ücretsiz ulaşım imkânı sağlıyor. Arife günü başlayan bu hizmet, bayram boyunca devam edecek” dedi.

VATANDAŞLAR BU HİZMETTEN MEMNUN

Arife günü mezarlık ziyaretine gelen ve kavurucu sıcağın altında yürümekte zorluk çeken engelli ve yaşlı vatandaşlar, yapılan bu hizmetten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler. Ayrıca mezarlığa gelen vatandaşlara lokum ikram edildi.

ULAŞIM A.Ş. SEFER TARİFELERİNİ DUYURDU

Büyükkılıç, bayram süresince şehir içinde dakik, konforlu ve güvenli bir şekilde yolcu taşıma gayretinde olacaklarını belirterek, “Ulaşım A.Ş. tarafından Kurban Bayramı günlerinde raylı sistem ve kent içi otobüs seferlerinde uygulanacak olan sefer tarifeleri ile kurban pazar yerlerine giden otobüs hat bilgileri de belli oldu. Seferler hakkında detaylı bilgiler, Ulaşım A.Ş.’ye ait kayseriulasim.com adlı internet sitesi, mobil uygulamalardan ve tüm sosyal medya platformlarından paylaşıldı” diye konuştu.

Kaynak: igf