Kayseri'nin Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, Şükrü Baktır Yatılı Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilere nasihatlerde bulunan başkan Özdoğan, “Gençler bizim geleceğimiz, dinimizi tanıyan, bilen, yaşayan gençlerin yetiştiğini görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor” dedi.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Yatılı Kur’an kursu öğrencileriyle akşam namazını beraber kılan Kayseri'nin Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan öğrencilerle sohbet ederek onlara nasihatlerde bulundu.

Başkan Özdoğan’a eşlik eden Hacılar İlçe Müftüsü Yusuf Ay, kuran kursunda eğitim gören öğrencilerin ufkunu geliştirmek ve onlara katkı sağlamak adına mesleğinde başarılı kişileri misafir ederek sohbet ettiklerini söyledi.

Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan’da Kur’an kursu öğrencileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını dile getirirken, Rahmetli Şükrü Baktır Amcamızın yaptırdığı böylesine güzel bir Kur’an kursunun ilçemizde olması da ayrıca bir önem arz ediyor” dedi.

Hafızlığın güzel bir sıfat olduğuna değinen Başkan Özdoğan, gençlere hayat tecrübesinden bahsederek okumanın önemine değindi.  

Kaynak: igf