Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)AK Parti Kayseri'nin Özvatan İlçe Başkanlığı tarafından Melikgazi Belediyesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen Özvatanlılar Buluşması’na Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Özvatan Kaymakamı Eray Gürsoy, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, AK Parti İl Başkanvekili Fatih Üzüm, AK Parti Özvatan İlçe Başkanı Erkan Bulut ve Özvatanlılar katıldı. Büyükkılıç, kapıda davul zurna ile karşılandı. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Özvatanlılar Buluşması’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 16 belediye başkanını ayırt etmeden bağırlarına bastıklarını, uyum kültürünün en güzel örneklerini yaşadıklarını söyledi.

DOĞALGAZ MÜJDESİ

En çok merak edilen konu olan ilçe sakinlerinin doğalgaz beklentisini hatırlatan ve Özvatanlılar ile birlikte 4 ilçeye de doğalgaz müjdesi veren Başkan Büyükkılıç, 2022-2023 yılına kadar Özvatan, Felahiye, Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerini doğalgaz ile buluşturacaklarını ifade etti. Büyükkılıç, “Bunu söylerken laf olsun diye söylemiyoruz. Önceki dönem Enerji Bakanımız Taner bakanımız ile, BOTAŞ genel müdürüyle, EPDK daire başkanıyla, SOCAR dediğimiz Kayserigaz’ın ana firması Azerbaycanlı kardeşlerimize ait firma yetkilisi ile yaptığımız video konferans ve sonrasında yaptığımız yönetim kurulunda olayı netleştirdik ve çalışmalarımızı yaptık” dedi.

Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir de ilçeye bu zamana kadar yapılan hizmetlerden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç olmak üzere devletin tüm kurumlarına teşekkür etti. Özvatan Kaymakamı Eray Gürsoy da Özvatan için gece gündüz çalışmaya gayret edeceklerini söyledi. 

Program, Özvatan’a hizmet eden ve emeği geçenlere plaket takdim töreni ile sona erdi.

Kaynak: igf