MANİSA (iGFA) - İlçelere prestij cadde kazandırmaya yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç'ta bulunan 53 ve 56 sokakta başlattığı prestij cadde çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Uğur Topkaya, Yapım Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu, Kırkağaç Muhtarlık Hizmetleri Şube Müdürü Tahsin Arslan, MHP Kırkağaç İlçe Başkanı Halil Boğaz, Mahalle Muhtarları ve teknik personellerle birlikte devam eden prestij cadde çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşlar ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Daire Başkanı Uğur Topkaya, projenin detayları hakkında bilgiler aktardı.

Prestij cadde çalışmasının öncesinde altyapı çalışmalarının gerçekleştirildiğini belirten Daire Başkanı Uğur Topkaya, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde Kırkağaç ilçemize yaklaşık 2 bin 600 metrelik prestij caddesi kazandıracağız. 56 Sokak’ta çalışmaların sonuna yaklaştık. 53 Sokak’ta da çalışmalarımız hızla devam ediyor" dedi.

Kaynak: igf