Malatya'nın kırsal ilçelerindeki altyapı sorularını çözüme kavuşturmak için çalışan Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel
Müdürlüğü, Hekimhan İlçesi’ne bağlı Karadere Mahallesi’ne bin metre içme suyu
hattı ve 2 bin metre kanalizasyon kolektör hattı ile abone bağlantı çalışması
gerçekleştirildi.MALATYA(İGFA)- Hekimhan İlçesi’ne bağlı Karadere Mahallesi Muhtarı İhsan Sarıtaş, “MASKİ Genel Müdürlüğümüze sıkıntılarımızı ilettik. Hemen gündeme alınıp, gerekli çalışmalara başlandı. En kısa sürede çalışmalar tamamlanacak. Mahallelim adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan başta olmak üzere MASKİ Genel Müdürü Memet Mert’e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bölgede yaşayan vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalara başlayan MASKİ Genel Müdürü Memet Mert, “Ekiplerimiz mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarımızın taleplerini karşılama gayretindeyiz. Çalışmalarımız kapsamında Hekimhan İlçemize bağlı Karadere Mahallemizde altyapı  çalışmalarına hız verdik. Yaklaşık 2 bin metre kanalizasyon hattı yapıyoruz. Bin metre ise içme suyu hattı yapacağız. Çalışmalarımızın büyük bir kısmını tamamladık. Çalışmalarımız mahalle halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Kaynak: igf