(İGFA) - İzmir'de Karabağlar Belediye Meclisi yılın son meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yönetiminde gerçekleşen toplantıda,  Mobilya Akademi, Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi, Nasreddin Hoca Çocuk Bilim ve Kültür Merkezi'nin çok yakında yoğun olarak kullanılacağını belirterek, yürütülen çalışmalar hakkında meclis üyeleri bilgilendirildi.

Uzundere Meydan ve Pazaryeri Projesi'nin tamamlanma aşamasına geldiğini bildiren Başkan Selvitopu, Çalıkuşu Semt Merkezi'nin yapım ihalesine gelecek ay çıkılacağını belirten Başan Selvitopu, “Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi Projesi de istediğimiz şekilde sürüyor. 2021 için yüzde 30 imalat öngörmüştük. Ay sonunda istenilen noktaya ulaşacağız. Bu önemli projeyi 30 aylık süresi içinde tamamlama hedefimizden sapma yok” dedi.

Bu arada mecliste 2022 yılı için belirlenen katı atık bedelinin bu yılki tarifeye çekilmesi konusu görüşüldü. Yaşanan ekonomik kriz ve pandemi gözönüne alınarak, 2021 tarifesinin geçerli olması oybirliğiyle kabul edildi. Meclis üyelerine karar nedeniyle teşekkür eden Başkan Selvitopu, katı atık bedellerine zam yapılmadığının altını çizerek, kararın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: igf