Sarıkamış Şehitleri ile ilgili çalışmalar yapacak Platform, aynı zamanda Sarıkamış kış ve yaz turizmi konusunda da tanıtım ve lobi faaliyetleri sürdürecek. Sarıkamış Platformu'nda Sanatçı Recep Ergül'ün yanı sıra Eski Atletizim Federasyonu Başkanı ve milli atlet Mehmet Yurdadön, Prof. Dr. Yaşar Yılmaz, Prof. Dr. Kürşat Aydın, Prof. Dr. Tuncay Öğün, yazar, hukukçu, bürokrat ve çok sayıda işadamının yanı sıra, bütün Sarıkamış Dernek Başkanları bulunuyor. 

5 BİN 688 ÜYE

65 kişiden oluşan kurucular kurulu, 12 Ekim Cumartesi Saat 10.00 da Yenibosna'da bulunan Gorrion Hotel'de ilk büyük toplantısını gerçekleştirdi. Kurucular kurulu tarafından başkanlığa aday gösterilen ve oy birliğe ile Başkan seçilen Recep Ergül yönetiminde Akademisyenler iş adamaları siyasetciler ülkenin dort bir yanından guclu isimler bulunuyor. Sarıkamış Platformu genel Sekreterliğine ise oy birliği Mali Müşavir Soner Arslantürk seçildi. 

Sarıkamış Platformu, 55 kişilik güçlü yönetim kadrosu ve her biri tanınmış şahsiyet olan üyeleriyle, Türkiye'nin en güçlü sivil toplum örgütü olmaya aday olacağa benziyor. Bünyesindeki derneklerle birlikte toplam 5 bin 688 üyesi bulunan Platform, 100 bin üye sayısına ulaşıp Türkiye 'de büyük yankı uyandıracak etkinlikler planlıyor. 

Editör: TE Bilisim