Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kartepe kurucu Belediye Başkanı, İSU Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Karabalık’ı makamında misafir etti.

31 Mart mahalli idareler seçimleri sonrasında görevine başlayan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a hayırlı olsun tebriğinde bulunan son ziyaretçilerden biri de Kartepe Belediyesi kurucu Belediye Başkanı – İSU Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Karabalık oldu.

KARABALIK BAŞARILAR DİLEDİ

Karşılıklı istişarede bulunan Belediye Başkanı Kocaman ve Karabalık, yeni görevlerinde birbirlerine başarılar dilediler. İSU Yönetim Kurulu Üyesi Karabalık “Kartepemiz 31 Mart yerel seçimlerinde tercihini en güçlü şekilde yine AK Parti’den yana kullanmıştır. Kartepemizin eşsiz güzelliklerle dolu bir ilçe oluğu aşikar. Bizler görev süremiz boyunca kent kültürünün, kent kimliğinin oluşması , belediyemizin kurumsallaşması için mücadelemizi verdik. Kartepeli hemşehrilerim en iyisini, en güzelini hak eder. Şimdi de Kartepemizin genç ve dinamik bir başkanı vardır. Mustafa başkanın ilçemizin güzelliğine güzellik katacağına, çıtayı çok daha iyi yerlere çıkaracağına inancımız tamdır. Allah bu kutlu ve önemli görevde yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

DEĞER KATAN BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Başkan Kocaman’da ziyaretlerinden ötürü eski Başkan Karabalık’a teşekkür ederken “Başkanımız sağ olsun. Kartepemiz için çok emeği, mücadelesi güzel eserleri vardır. Bizde daha iyilerini yapmak için çalışıp, çabalayacağız. Bize güvenen büyüklerimizin, hemşehrilerimizin güvenini boşa çıkartmayacağız. Kartepe’ye değer katan başkanlarıma ve herkese desteğinden ve katkılarından ötürü çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim