Başkan Büyükakın, İzmit Ayakkabıcılar Çarşısı’nı ziyaret ederek esnafların beklentilerini dinledi. Fevziye Camisi bölgesindeki vatandaşlarla da sohbet eden Büyükakın, Ayakkabıcılar Çarşısındaki sorunlara el attı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ticaretin nabzının attığı Fevziye Camii’nin yanında bulunan Ayakkabıcılar Çarşısını ziyaret etti. Bölgede esnaflarla bir araya gelen Başkan Büyükakın, Ayakkabıcılar Çarşı’nın sorunlarını ve eksikliklerini AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ile birlikte yerinde tespit etti. Ayakkabıcılar Çarşısının çatısında yaşanan problemlerin giderilmesi için gerekli talimatları veren Başkan Büyükakın, “Esnafımızın taleplerine ve önerilerine dikkate alarak gerekli adımları atacağız. Ayakkabıcılar Çarşısı esnafımızın yanındayız ve destekçiyiz” dedi.

“ELİMİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIZ”

Yapı Kontrol Dairesi yetkililerine İzmit Ayakkabıcılar Çarşısınd ki esnafların taleplerine ve sorunlara çözüm bulunması talimat veren Başkan Büyükakın, “Esnaf kardeşlerimizin rahat bir ortamda ticaretlerini yapması ve geliştirmesi için elimizden geleni yapacağız. Halkımızın Ayakkabıcılar Çarşısından huzurlu ve rahat bir şekilde alışveriş yapmasını çarşı esnafımızla birlikte arzu ediyoruz. Bunun için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Teknik arkadaşlarımızla birlikte Ayakkabıcılar Çarşısının çatısındaki sorunlara dönük çözüm üretiP, gerekeni yapacağız” ifadelerini sarf etti.

FEVZİYE CAMİSİ BÖLGESİNDEKİ VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Ayakkabıcılar Çarşısı esnafları, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını ve sahip çıktığını vurgularken, kendilerine verdiği değer ve ilgi için de Başkan Büyükakın’a ayrıca teşekkür etti. Başkan Büyükakın ayrıca Fevziye Camisi bölgesinde vatandaşlarla sohbet etmeyi, talep ve önerilerine içtenlikle cevap vermeyi de ihmal etmezken, “Bizler, halkımızın hizmetkarıyız. Bundan dolayı her fırsatta insanımızın içinde olmayı kendimize bir görev bilerek hareket ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilisim