Kahvaltıda konuşma yapan Kocaeli Mardinliler Dernek başkanı Necmettin Kaya “Amacımız Kardeşlerimiz arasındaki muhabbeti arttırabilmek; düğünler gibi güzel anıları ve anları paylaşmak, cenazeler gibi moral desteğinin ihtiyaç görüldüğü durumlarda kardeşlerimize destek vermeğe çalışmakta, kültürümüzü - geleneğimizi ve göreneğimizi gelecek nesillere aktarmaktır.” dedi.

Kocaeli Ticaret Odasının Beytül Kebap salonunda yapılan toplantıya Mardinliler Dernek başkanı Necmettin Kaya ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Nevin Gülçebi, Aysel Su Yarış, Hakan Bal, Besim Ok, Ziver Yalçın ve çok sayıda üyenin de hazır bulunduğu organizasyonda keyifli saatler yaşandı.

Toplantı sırasında konuşma yapan Kocaeli Mardinliler Dernek başkanı Necmettin Kaya Şunları söyledi;

Kocaeli Mardinliler Derneği Yönetimi olarak misyonumuz olan birlik, beraberlik ve dayanışma adına düzenlediğimiz kahvaltı programına katılımlarından dolayı tüm hemşehrilerimize yönetim kurulu olarak teşekkür ederiz.

AMACIMIZ BİRLKİK VE BERABERLİK DUYGUSUNU GELİŞTİRMEK

Bu tür organizasyonlar; geçmişte birçok güzelliği beraber yaşayan hemşerilerin, şehir hayatının zorluklarından dolayı zoraki olarak birbirleriyle kaybolan ilişkilerinin yeniden güzel ve sağlam bir temel oluşturulabilmesi için çok yararlı bir ortam oluşturmaktadır. Derneğimiz, işte bu amaçla bu tür organizasyonların yanındadır.

KARDEŞLERİMİZ ARASINDAKİ MUHABBETİ PEKİŞTİRECEĞİZ

Kardeşlerimiz arasındaki muhabbeti arttırabilmek; düğünler gibi güzel anıları ve anları paylaşmak, cenazeler gibi moral desteğinin ihtiyaç görüldüğü durumlarda kardeşlerimize destek vermeğe çalışmakta, kültürümüzü - geleneğimizi ve göreneğimizi gelecek nesillere aktarmaktır.

BU TÜR ORGANİZASYONLARI DAHA GENİŞ KİTLELERE YAYACAĞIZ

Derneğimiz her yaştan ama dinamik yapısıyla bu önemin getirdiği sorumlulukları siz hemşerilerimiz için yerine getirmeye çalışmaktadır. Bu sebeple aralıklarla düzenlediğimiz sabah kahvaltıları, geniş kitleli toplantılar bu amaca hizmet etmektedir. Bu tür organizasyonların daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak içinde internet ve Facebook sayfalarımızda güncel ve işler haldedir.Bu tür organizasyonlara katılımın artması bizleri amacımız olan dayanışma duygusunu artıracaktır.

Editör: TE Bilisim