Lige Modafen zaferi ile başlayan, kendi sahasında Halide Edip Adıvarspor’a uzatmalarda yenilen, kupada Düzce deplasmanında gülen Darıca GB bir kez daha deplasmanda kazanarak camiayı sevince boğdu. Temsilcimiz Malatya’da Yeşilyurt’u 4-1 mağlup ederek zirveye göz kırptı.

YENİK DURUMA DÜŞTÜK

Deplasmanda kazanmaya devam eden Darıca GB kupa maçı da dahil üçte üç yaptı. Kendi sahasında Halide Edip Adıvarspor’a mağlup olan temsilcimiz Malatya deplasmanında Yeşilyurt’a konuk oldu. Suni çim sahada oynanan maça ev sahibi takım baskılı başladı. İlk on dakika içerisinde net pozisyonlar bulan Yeşilyurt’un ataklarını kaleci Alper bertaraf etti. Aynı başarılı isim 30.dakikada büyük bir hataya imza attı ve kalemizde golü gördük. İlk iki maçında rakiplerine gol atamayan Yeşilyurt bu golle birlikte hem ilk kez öne geçti hem de ilk golünü atmış oldu.

CEVAP GECİKMEDİ

Kalesinde gördüğü golle yenik duruma düşen temsilcimiz çabuk toparlandı. Son 5 dakikaya iki gol birden sığdırdı. Önce Ömer kafasını kullandı sonrasında Berat mükemmel bir vuruş ile temsilcimizi öne geçirdi. İkinci yarıyada hızlı başlayan sarı-yeşilli temsilcimizde oyuncu değişikliğine giden Özgür Vurur sahaya sürdüğü Nebi ayağının tozu ile skoru 4-1’e taşıdı. Zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılan Darıca GB puanını 6’ya yükselterek ilk beşte yer almasını bildi. Maçın skorunu belirleyen gol ise 88.dakida Berat’tan geldi.

BU HAFTA RAKİP GÖLCÜKSPOR 

Malatya deplasmanını farklı bir skorla kazanarak büyük moral bulan Darıca GB haftaya sahasında komşusunu ağırlayacak. Kendi saha ve taraftarı karşısında bu kez galibiyet elde etmeyi amaçlayacak olan sarı-yeşilli temsilcimiz bir günlük iznin ardından Salı günü topbaşı yapacak.

Editör: TE Bilisim