Fenerbahçe Beko, Nando De Colo'nun 39 sayı ile kariyer rekorunu kırdığı maçta KIROLBET Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 87-80 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı. Böylece iki takım da 3. maçlar sonucu 1 galibiyet 2 mağlubiyet konumuna gelmiş oldu.

De Colo Fenerbahçe cephesinde çift hanelere ulaşan tek oyuncu oldu. 15'te 12 gibi mantık dışı bir iki sayılık şut isabeti bulan Fransız gard 6'da 3'le de üçlük attı. Serbest atış çizgisinde de 6/7 ile isabet bulan oyuncu 3 ribaund ve 3 de asist yaparak 44 verimlilik puanına ulaştı.

Euroleague MVP'si Jan Vesely 9 sayı, 7 ribaund, 5 asistle, İtalyan forvet Luigi Datome ise 8 sayı ve 5 ribaundla galibiyete katkıda bulunan diğer isimler.

Konuk ekip Baskonia'da 4 oyuncu çift hanelere ulaştı. Tornike Shengelia'nın 18, Shavon Shields'in 17, Pierria Henry'nin 15 ve Achille Polonara'nın 10 sayılık katkısı mağlubiyeti önlemeye yetmedi.

Turkish Airlines Euroleague'de bir diğer temsilcimiz Anadolu Efes yarın saat 22:00'da Valencia ile deplasmanda karşılaşacak.

Editör: TE Bilisim