Kocaelispor Selahaddin Dinçel yönetiminde çıktığı 10 maçın tamamını kazanarak eşine nadir rastlanan bir seriye imza attı.

Coşkulu taraftarının önünde orta sıralarda mücadele eden Cizrespor'u ağırlayan Kocaelispor rakibini 5-3 yenerek açık ara liderliğini sürdürdü.

Seyircisine bol gollü bir zafer izleten Kocaelispor sonuca ilk yarıda gitti. İlk yarıyı 4-1 önde kapatan ev sahibi ekipte perdeyi 9. dakikada Ali Han Tunçer açtı. 23. dakikada Ercan Çapar skora denge getirse de 29'da Ali Han Tunçer kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak Kocaelispor'u tekrar üstünlüğe taşıdı. Cizrespor 2-1'in şokunu atlatamadan kalesinde üçüncü golü gördü. Sefa Narin bu sezon ligdeki ilk golünü attı ve farkı ikiye çıkardı. Kocaelispor'un gururu ve parlayan yıldızı, geçtiğimiz hafta 19 yaş altı kategoride milli takıma seçilen Gökdeniz Bayrakdar üst düzey performansını sürdürdü ve 45. dakikada attığı golle skoru 4-1'e getirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi ekip 52. dakikada golcüsü Burak Süleyman ile farkı dörde çıkardı. Konuk Cizrespor 84. dakikada Niyazi Çolak ve 85. dakikada Şemsettin Ender Kılıç ile Kocaelispor kalecisi Ercüment Kafkasyalı'yı mağlup etse de bu goller skoru belirlemek ve konuk ekip adına teselli olmaktan öteye gidemeyecekti.

Üst üste 10. galibiyetini alan Kocaelispor 19 hafta sonunda topladığı 46 puanla açık ara liderliğini sürdürüyor. Körfez ekibinin en yakın rakipleri 32'şer puanda olan Turgutluspor ve Fethiyespor.

Editör: TE Bilisim