Gebze belediyesine 366 milyon lira borç  bırakan  Adnan Köşker ile birlikte 0n yıl  Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Nilay Ayran, Belde AŞ.'ye Genel Koordinatör olarak göreve başladığı öğrenildi.

Bir süredir Dilovası'nda faaliyet gösteren Belde AŞ. limanında bakımları için bekleyen Ülkemizin ikinci milli devi Yavuz Sondaş Gemisi önceki gün Dilovasında düzenlenen törenle Doğu Akdeniz'e sondaja uğurlanmıştı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve bir çok bürokratın katıldığı törende ilginç bir isim gözlere çarptı.

BELDE AŞ'YE GENEL KOORDİNATÖR OLDU

Gebze belediyesine 366 milyon lira borç  Belediye Başkanı Adnan Köşker'in Başkan yardımcılığı görevini üstlenen ve 31 Mart yerel seçimlerinde meclis üyesi olarak gösterilmemesinin ardından Gebze Belediyesi Başkan yardımcılığı görevine veda eden Nilay Ayran'ın bir süre önce Dilovası'nda faaliyet gösteren Belde AŞ'ye Genel Koordinatör olarak göreve başladığı öğrenildi.

HAMZA ŞAYİR'E KİM ÖNERDİ:?

Konu ile ilgili haber merekzimizi arayan çok sayıda Dilovası sakini " Dilovasında kurulu Belde AŞ'de görev yapabilecek çok sayıda liyakatli insan varken Gebze belediyesinde 10 yıl başkan yardımcılığı görevinde bulunan Nilay Ayran'ı Belediye başkanı Hamza Şayir'e kimin önerdiği ve Ayran'ın Dilovasına nasıl bir katkı sunacağını çok merak ediyoruz, Başkan Şayir bu konuda Dilovası halkına aydınlatıcı bir bilgi verirse bize öğrenmiş oluruz" şeklinde konuştular.

Editör: TE Bilisim