Kocaeli Emlakçılar Odası tarafından üyelerine yönelik e-dönüşüm semineri gerçekleştirildi. Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Burhan Kasım Toplantı Salonunda gerçekleştirilen programa Kocaeli Emlakçılar Odası (KEO) Başkanı Alpay Hacıoğlu, Türkiye Kayıtlı Elektronik Posta (TÜRKKEP) Bölge Müdürü Emre Baydemir, Kocaeli Emlakçılar Odası yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda emlakçı katıldı. Programda TÜRKKEP Bölge Müdürü Emre Baydemir , “e-fatura hizmetleri ve servisleri” konusunda sunum gerçekleştirdi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, “Sorumluluk bilinci içerisinde buraya gelen tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.  Yeni düzenlemeler hakkında bilgi almak için buradayız. E-imza, e-fatura, e-arşiv konuları hakkında bilgileneceğiz. TÜRKKEP devlet bünyesinde yetkili firmalardan birisi. Sektörde öncü olma yönünde hareket ediyoruz” dedi.

Sözlerine devam eden Hacıoğlu “8 Şubat’ta da mesleğimize katkı sunma anlamında eğitmen Barış Kılıçarslan ile güzel bir eğitim programı gerçekleştireceğiz. Sizlerden bir ücret talep edilmeyecek. Bu etkinlik gerçekten çok önemli bir etkinlik olacak. Taşınmaz ticareti yönetmeliğiyle ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buradaki süre 31 Ağustos’a kadar uzatıldı” ifadeleriyle sonlandırdı.

Editör: TE Bilisim