Prof. Dr. Bahattin Türetken Akademisyenliği seçti, Genel sekreterliği bıraktı

Kocaeli Üniversitesine geçen hafta Genel sekreter olarak atanan Prof.Dr. Bahattin Türetken Akademisyenliğe devam etmek için Genel sekreterlik görevini bıraktı

Kocaeli Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yapan Fatih Akbulut’un görevinden istifa etmesi üzerine yerine Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Bahattin Türetken’in görevlendirildiği duyurulmuştu.. Bu kararın ardından ise peş peşe sıcak gelişmeler yalandı.

REKTÖR, AKBULUT’U DURDURDU

Genel Sekreterlikten Fatih Akbulut’un profesörlük atama kriterlerinin yükseldiği için akademik çalışmalarına yoğunlaşmak için görevinden ayrılmayı talep ettiği iddia ediliyor. Buna karşılık KOU Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü, Genel Sekreterlik görevini yürüten Fatih Akbulut ile özel bir görüşme gerçekleştirdi ve görevine bir süre daha devam etmesi için ikna etti.

PROF.TÜRETKEN AKADEMİSYENLİĞİ SEÇTİ

Geçtiğimiz hafta KOÜ’ye Genel sekreterlik ataması yapılan Prof.Dr. Bahattin Türetken, Akademik kariyerine devam etmek istemesi dolayısı ile Geneşl sekreterlik görevini bıraktığı öğrenildi.

VEKALETEN AHMET KÜÇÜK GÖREVLENDİRİLDİ

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü son olarak, vekaleten Rektör Yardımcısı aynı zamanda Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili ve Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Prof.Dr. Ahmet Küçük asli görevinin yanı sıra vekaleten üniversite Genel Sekreteri olarak görevlendirildi.

Editör: TE Bilisim