Altın değerinde proje yarışması Kocaeli Üniversitesi Hastanesi ve burada tedavi gören hastalar için daha fazla neler yapılabilir ,hangi konularda daha fazla yarar sağlaya biliriz gibi konularda fikirlerin ortaya konması için gerçekleştirildi. Gerek çalışanların gerekse hasta ve hasta yakınları için yönetim tarafından Altın Değerinde Proje yarışması düzenlendi.Yarışmaya başvurular 15 Aralık 2019’a kadar kabul edildi.

Yarışma programı halka açık olarak düzenlenmiş olup Kocaeli Üniversitesi Hastanesi’ nin web sayfasında ve aynı zamanda Kocaeli Üniversitesi Hastanesi duyuru panolarında ilan edildi.

Düzenlenen yarışmaya hastane çalışanları, hasta ve hasta yakınları aynı zamanda hastalarını ziyaret etmek için hastaneye gelen ziyaretçiler büyük ilgi gösteriyor.

Birbirinden güzel projelerin sunulduğu yarışmada , Semra Keskin Şahin’ nin projesi oluşturulan jüri tarafından ödüle layık görülürken "Kocaeli Üniversitesi Hastanesinin hedefi her yıl daha da büyüterek il genelinde sağlıkta yeniliklere olanak sağlayacak büyük ölçekli yarışmalar düzenleyip elde edilen fikirlerle de daha yenilikçi Üniversite Hastanesi yaratmak ve bu konulara öncülük etmektedir." denidi

Altın Değerinde Proje Yarışması da fikri beğenilen Semra Eskin Şahin ‘ne Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof . Dr. Nuh Zafer Cantürk  altın verdi,  Cantürk  "2020 yılı için daha çok ve daha güzel projelere katılmaları için herkesi davet ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim