Mevlitli sünnet organizasyonuna  Türk Siyasetinin duayenlerinden geçmiş dönem ANAP Kocaeli Milletvekillerinden Bülent Atasayan , Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler,  AK Parti Gebze İlçe Teşkilatını temsilen AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Kaplaner, İlçe yönetiminden Nahit Kaş, Ayşe Kılıç ve Bülent Töngel, Gebze Yenikent Muhtarı Esengül Aktaş,  Eşi Radyo programcısı Özcan Aktaş, Gebze'nin Hayırsever İşadamlarından Altıntaş Şirketleri Kurucusu Muzaffer Altıntaş, Gebze Basınından YÜKSEL ERCAN MEDYA GRUBU Başkanı Gazeteci Yüksel Ercan,  Gazeteci  Cengiz Akgün, Gazeteci Levent Altun, bölge işadamalarımızdan Ferhat Koç ve Kenan İkinci, Ailenin yakınıları, apartman komşuları  ile çevre sakinleri katılım gösterdi.  Bölge dışında olukları için katılamayan  AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile  yıllık izninde olduğu için katılamayan  Gebze Kaymakamı Mustafa Güler sünnet organizasyonuna birer tebriik telgrafı gönderdiler. Yiğit''in sünnet töreninde Gebze Sultan Orhan Camii İmamı Erol Hoca tarafndan Mevlid-i Şerif  okundu ardından dualar yapıldı.

 Sünnet organizasyonu ikramla son bulurken Yiğit'in dedesi Yılmaz Işık,  Anaannesi Gülfiye Işık, annesi Nefise Işık ile ablası Nisa Ayça  programa katılanlara teşekkür ettiler. Gazeteci Yılmaz ışık, torunu  Yiğit'in sünnet olduğu Özel Gebze Merkez Hastanesi  başhekimi Dr. Hakan Höbek Hoca'ya, sünnet opearasyonunu gerçekleştiren hastane Müdürü Opr. Dr. Koray Topçu Hoca'ya ve hastane personeline  gazetemiz aracılığı ile teşekkür etti. YÜKSEL ERCAN MEDYA GRUUBU olarak Küçük Yiğit'i tebrik ediiyor, Allah'tan damatlık  mürüvettini de göstermesini diliyoruz.OĞUZHAN ERCAN

Sünnet olan Yiğit'i Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de ziyaret ederek tebrik etti, hediye verdi.

 Geçmiş dönem ANAP Kocaeli Milletvekillerinden Bülent Atasayan ve Gazeteciler Yüksel Ercan ile Cengiz Akgün de Yiğit'i tebrik ettiler.

   Basın, Siyaset ve iş Dünyası sünette buluştu. Yiğit''in sünnet töreninde Gebze Sultan Orhan Camii İmamı Erol Hoca tarafndan Mevlid-i Şerif  okundu ardından dualar yapıldı.

Yenikent Muhtarı Esengül Aktaş, Yiğit'i ziyaret ettii tebrik etti. Ayrıca ailenin apartman komşuları bayanlar da tam kadro organizasyonda hazır bulundu.

Yenikent Huzuur konutlarından Işık Ailesinin komşuları aileyi bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. 

Editör: TE Bilisim