Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetimi 24 Mart Çarşamba günü İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı M.Şeref Uzunal’ı ve yönetimini ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Deva Çayırova’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Uzunal ve yönetimine Başkan Saraç iade-i ziyarette bulunmuş oldu.
Uzunal program da yaptığı konuşmada ; Geçtiğimiz günlerde Deva Partisi Çayırova Teşkilatına Hayırlı Olsun ziyaretinde bulunmuştuk. Bugünde Başkan Saraç ve yönetimi bizlere iade-i ziyarette bulundu. Nazik ziyaretleri için Deva Partisi İlçe Başkanı Sayın: Saraç ve Yönetimine teşekkür ederim. dedi.
Saraç ise program da yaptığı konuşma da; bizlere daha önce hayırlı olsun ziyaretin de bulunan İyi Parti İlçe Başkanı Uzunal ve yönetimine bugün bir iade-i ziyaret gerçekleştirdik. Bu vesileyle de İlçemizin ve Ülkemizin sıkıntı ve problemlerini istişare etme imkanı bulduk. Pandemi, derinleşen Ekonomik kriz ve işsizlik ülke insanımızın hayatını olumsuz yönde etkiliyor. Türkiye’nin en büyük sanayi bölgelerinden biri olan ilçemiz de bile bu sıkıntılar çok derinden hissediliyor. İnşaallah Deva Partimizin iktidarında insan onuruna yakışır bir Türkiye’yi Yerel yönetimlerde de Çayırova’yı hep birlikte inşa edeceğiz dedi.

Editör: TE Bilisim