Ülkemizin en hızlı büyüyen şirketlerinin yer aldığı Türkiye 100 listesine girmeyi başaran Kocaeli’nin 5 firmasına ödülleri Kocaeli Ticaret Odası’nda düzenlenen törenle takdim edildi

Kocaeli Ticaret Odası’nın da aralarında bulunduğu 365 Oda ve Borsa’nın çatı kuruluşu TOBB öncülüğünde ve TEPAV işbirliğinde düzenlenen, başvuran şirketlerin 2015-2017 arası 2 yıllık ciro artışı dikkate alınarak yapılan Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi yarışması sonuçlanmış, ilimizden 5 firma ilk 100’de yer almıştı.

TÖREN DÜZENLENDİ

Büyüme performanslarıyla hem Türkiye’nin hem Kocaeli’nin gururu olan CDS Robotik Otomasyon Yazılım Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., VTEK Bilişim ve İletişim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., ROK Teknik Metal Makina ve Kalıp Sanayi Ticaret Ltd. Şti., SAMM Teknoloji İletişim Sanayi  ve Ticaret A.Ş. ile BEŞÜZZİ Gıda Turizm Hayvancılık İnşaat Sanayi Ticaret Ltd. Şti. Kocaeli Ticaret Odası’nda düzenlenen törende ödüllendirildi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Kocaeli Ticaret Odası- Gebze Ticaret Odası işbirliğinde düzenlenen, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’un, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleriyle birlikte ev sahipliği yapacağı törene; Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, ödül alan firmalar CDS Robotik Otomasyon Şirketi Temsilcisi Cihan Şahin, VTEK Bilişim ve İletişim Şirketi Adına Bülent Akova, Doğan Kuşçu, ROK Teknik Şirketi adına Ahmet OIklu, Ergin Oklu, SAMM Teknoloji adına Murat Atilla, Beşüzzi Gıda adına da Çetin Vuraloğlu katıldı.

BAŞKAN BULUT: KOTO OLARAK HER ZAMAN ARKANIZDAYIZ

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut törende yaptığı konuşmasında, “Dünya ekonomisinde daralma var ama Kocaeli’de güzel şeyler oluyor. Türkiye 100’de kendi emekleriyle dereceye giren firmalarımıza teşekkür ediyorum. Kocaeli’nin ticari alandaki gücünü böylesi önemli bir platformda ve üst sıralarda gösterdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. KOTO olarak her zaman yanlarında olacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi. Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler de, “Kocaeli bugün Türkiye’de süper ligdedir. Sadece benim bölgem Gebze’de 9 milyar dolara yakın ihracat yapılıyor. Bu gücü unutmamalıyız. Bu nimetlerden faydalanmalıyız. Allah tüm ülkeye Kocaeli gibi ihracat sağlasın” dedi. Tören için Kocaeli Ticaret Odası ve Gebze ticaret Odası’na teşekkür eden ödüllü firmaların temsilcileri, “Sizlerin destek ve motivasyonlarıyla Kocaelimizi daha yukarılara taşımaya devam edeceğiz” mesajı verdi. 

Editör: TE Bilisim