Geçtiğimiz aylarda Kazım Karabekir Ortaokulu'na geleceğin sanatçılarını yetiştirecek olan müzik sınıfını kazandıran İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, şimdi de Kocaeli Fen Lisesi için düğmeye bastı. Kocaeli Fen Lisesi Müdürü Mesut Tekin, okul aile birliği başkanı Özlem Yiğit ve öğretmenler okula tam donanımlı bir müzik sınıfı kazandırılmasını sağlayan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Yapım aşamasının sonuna gelinen müzik sınıfının son durumu hakkında Başkan Hürriyet’e bilgilendirmede bulunan okul müdürü Mesut Tekin, hem öğretmenler hem öğrenciler adına teşekkürlerini iletti.

ÇALIŞTAYA DAVET

Tekin, “Şu an son rötuşlar yapılıyor. Yapımda çalışan mimarlarımız ile de istişare halindeyiz. Her şey istediğimiz gibi ilerliyor. Size bir kez daha müzik sınıfımızın kazandırılması için başlattığınız çalışmadan ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Okulda yapılan etkinliklerle ilgili de bilgi veren Müdür Tekin, “Haftaya kodlama yarışmamız var. Bunun yanında 14-16 Şubat tarihleri arasında 6 komitemizin yer alacağı ve akademisyenlerinde katılımı ile Küreselleşme çalıştayını gerçekleştireceğiz. Çalıştayda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” ifadelerini kullandı.

EN BÜYÜK SORUMLULUĞUMUZ

Başarılı çalışmalarından ötürü okul müdürü Mesut Tekin ve öğretmenlere teşekkürlerini ileten Başkan Hürriyet, “Gençlerimizin sizin gibi her alanda gelişime açık ve bilimsel alanda da birçok farklı, faydalı etkinliğe okul çatısı altında imza atan eğitimcilere emanet olduğunu bilmek bir anne ve veli olarak da beni çok mutlu etti. Önemli olan çocuklarımızın geleceğe ışık tutacak çalışmalara imza atması için onları en doğru yöntemlerle desteklemektir. Bizlere düşen en büyük sorumluluk da budur. Bu anlamda her zaman destekçiniz olacağız” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim