.Kuranı Kerim tilavetiyle başlayan divanda Açılış Konuşmasını İlçe Başkanı Engin Kılıç yaptı Kılıç Konuşmasında; Gebze Belediyesi çöp ihalesinin çok konuşulduğunu ve konunun takıcısı olacaklarını belirtti. Gebze’nin Şehir parkı yapımına bir türlü yapılmaması ile birlikte Amatör birçok spor kulübünün şuan antrenman yapacak sahasının olmasıdüşündürücü, deprem toplanma alanı tam teşekküllü yanık ve mikro cerrahı hastanesi eksikliklerinin biran önce giderilmesi gerekmektedir. Metro inşati Beylik bağı bölgesi,Tatlıkuyu mahalesi Sultan Orhan Arapçeşme ve Kirazpınar Mahallelerimizde projelendirilmelidir. Mevcut hat ulaşımın en çok olduğu hat ama diğer bölgelerimizde;Kent Merkezine ulaşım ve İstasyon bölgesine ulaşım oldukça zor. Su ve Elektrik kesintileri kış gelmeden mutlaka çözülmelidir. Dedi. Kılıçtan sonra sözü İl Başkanı Mehmet Aras Aldı Aras Konuşmasında; Azerbaycan için gerekirse en ön safta cepheye gitmeyi kendisine bir borç saydığını ifade eden Aras, “Elimde Ermeni terör örgütü Asala tarafından, dünyanın değişik coğrafyalarında katledilen 35 diplomatımızın fotoğraflarını görüyorsunuz. İşte bu
manzara Ermenistan’ın terör devleti olduğunun ispatıdır” dedi. Ermenistan’ın, Türk devlet adamlarını öldüren katilleri milli kahraman ilan edip Ermenistan’a büstlerini yaptığını da söyledi.
Hükümetin elektriğe yaptığı zamma da kinayeli şekilde değinen Aras, “Önceki hükümetler zam yapardı, bu hükümet müjde veriyor. Sağ olsunlar geçen hafta doğalgaza %35 müjde yaptılar. Bu haftada elektriğe %6 müjde yaptılar. Bunlar bu işi öğrendiler, kış gelmeden bütün hazırlıkları yavaş yavaş yapıyorlar. Vatandaş kış gelince ateşin nereden geldiğini bile anlamayacak” ifadelerine yer verdi. Arasın Ardından MKYK Üyesi Uzman Klinik Psikolog Miktad Ertem konuştu. Şu an tüm dünyada gerçek bir tiyatro oynuyorlar. Aşı, teşhis kitleri ve medikal malzemeler, krediler, sözde yardımları ile kamufle olup mevzi kazanıyorlar. Varlıklarını, Otellerini, Fabrikalarını sağlık personellerine tahsis edip güya hassasiyet gösteriyorlar. Güven kazanıyorlar, bu yollarla hem gizlenip hem de hedef olmaktan korunuyorlar. Algıyı yönetiyorlar. Sahip oldukları dev imkânlar, sosyal medya, uluslararası görsel medya, dev şirketler ve STK larla tüm toplumlar üzerinde algı oluşturup duyguları ve düşünceleri etkileyip yönetiyorlar. Global bir korku imparatorluğu yaratıyorlar. Hem yakıyorlar, hem yıkıyorlar; hem tehdit ediyorlar, hem de yardımsever rolüne bürünüp tüm insani duyguları istismar ediyorlar. Bundan iki üç ay önce bilim kurulu üyeleri Maskeyi sürekli takmak zarar verir diyorlardı şimdi ormanda yürürken maskesoruyorlar zorunlu diyorlar bu korku imparatorluğu oluşturmak için atılmış bir adımdır. Şimdi anlaşılması gereken sarsılmaz gerçek şudur. Bu alçak güruh ve yöntemlerini tanımak ve onlarla mücadele etmek tüm insanlığın ve özellikle tüm Müslümanların en büyük görevi olmalıdır. Ve bundan sonra insanlık, kendi geleceğiyle yüzleşmeli, İblisle olacak olan bu büyük savaşa cesurca hazırlanmalıdır.
Elbette iyilik kazanacak, tabi ki HAK kazanacak. Nihayetinde Hak gelecek, batıl zayi olacaktır. Bu Allah c.c Müslümanlara vaadidir. Ancak bizim Müslümanlar olarak imtihanımızın, üzerimizdeki sorumluluktan kurtulmak ve Siradelmustekimde

buluşmak olduğunu da unutmamamız gerekir... Allah c.c cümlemizi bu dava yolunda imtihanını kazananlardan ve defterleri sağ tarafımızdan verilenlerden eylesin. Ömrümüzü bu cihat yolunda harcamalı, bedenimizi ve ruhumuzu bu yola vakfetmeliyiz. Müslüman önce kendini, sonrada tüm insanlığı kurtarmakla görevlendirilmiş ALLAH CC 'nün yeryüzündeki Elçisidir. İşte, gerçek mücadele ve gerçek kurtuluş da bu olacaktır. Sözlerimi rahmetli Erbakan hocamızın müthiş bir cümlesi ve aslında hepimize verilmiş olan talimatını hatırlatarak bitirmek istiyorum... " Biz Milli Görüşü, Siyonizm’i Ezmek için kurduk" Prf.Dr.Necmettin ERBAKAN ABD li artist Mel Gibson'nun dediği gibi : Dünya barış istiyorsa, Müslümanlara karşı değil, Siyonist İsrail’e karşı birleşmelidir.

Editör: TE Bilisim