Son 2 yıldır Türkiye’nin dört bir köşesindeki il ve ilçeleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 26 Mayıs Perşembe günü Kocaeli turuna çıkıyor. Kocaeli programı kapsamında 3 ilçeye uğrayacak olan Akşener, İlk ziyaretini Çayırova’ya gerçekleştirecek.

Çayırova’da  hemşerileriyle bir araya gelecek olan Akşener, esnafları da ziyaret ederek halkın sesini dinleyecek. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çayırova ziyaretinin ardından Darıca ve İzmit programına katılacak.

İLHAMİ BAYRAK : BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUZ

İyi Parti lideri Meral Akşener’in Çayırova ziyareti hakkında açıklamalarda bulunan İYİ  Parti Çayırova  ilçe Başkanı İlhami Bayrak, ”Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, 20 Ocak 2020'den bu yana hiç ara vermeden Türkiye’mizi adım adım dolaşarak halkımızın sesi oluyor. 26 Mayıs Perşembe günü saat 13:00’te de Genel Başkanımızı Çayırova’da misafir edeceğiz. Program kapsamında Çayırovalı esnaflarımızla konuşarak sıkıntılarını dinleyecek olan Genel Başkanımız vatandaşlarımızla bir araya gelecek. Genel başkanımız Meral Akşener Kocaeli doğumlu ve siyasi hayatına da ilk olarak Kocaeli’de başlayan bir lider. Biz de aynı zamanda hemşerimiz olan Genel Başkanımızı en iyi şekilde ağırlamak için Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Perşembe günü Çayırova’da  gerçekleşecek bu büyük buluşmaya tüm halkımızı davet ediyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim