KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları yaz dönemine de hızlı giriyor. Gençlere yönelik sosyal kültürel faaliyetler düzenleyen KO-MEK çocuk oyun odalarını da unutmadı.

36-72 ay yaş grubu arasındaki çocukların anneleri ile birlikte katılacağı yaz atölyelerinde düzenlenecek olan etkinlikler de KO-MEK’in sanat ve meslek eğitimi veren bir kurum olmasının yanı sıra hayatın her alanında Kocaeli gençliğinin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlanması planlanıyor.

Anne çocuk yaz atölyesinin amacı 36-72 ay yaş arasındaki çocuklara aileleri ile birlikte yaptığı eğlenceli etkinliklerle görsel ve el becerileri kazandırarak gelişimlerini sağlamak. Eğitimler 28 Haziran-28 Temmuz 2021 yılı Pazartesi-Salı-Çarşamba günleri saat 10:00-15:00 arası verilecektir. Eğitimlerde 1. Grup 10.00 – 12.00 saatleri arası yapılacak. 2. Grup ise 13.00 – 15.00 saatleri arası yapılacak. Ayrıca tüm etkinliklerde Türk kültürünü öğrenmek ve yaşatma amacı olacak şekilde etkinlikler yapılacaktır. Atölyeden yararlanmak için www.komek.org sitesinden online başvuru yapılabiliyor.

Kaynak: igf