İSTANBUL (AA) - Nobel İlaç’ın 300 yeni tıbbi mümessili şirketin saha kadrosundaki yerini aldı.

Nobel İlaç'tan yapılan açıklamaya göre, 2022 yılının temmuz ayında şirketin organizasyon yapısında önemli değişiklikler yaşandı. Şirketin büyüme stratejisi ve gelecek vizyonu doğrultusunda özellikle satış pazarlama kadrolarında gençler için yeni istihdam imkânları doğdu.

Bu doğrultuda hazırlıklarını tamamlayan Nobel İlaç, yoğun bir mülakat ve değerlendirme sürecinin ardından 467 adayı 31 Ağustos'ta başlayan Yeni Tıbbi Mümessil Eğitimine dahil etti. Yoğun geçen 6 haftalık eğitim programında adaylara temel medikal, tanıtım ve ürün eğitimleri verildi.

Tüm eğitimleri en iyi şekilde başarı ile tamamlayan 300 genç, Nobel İlaç’ın yeni tıbbi mümessilleri olarak şirketin saha kadrosundaki yerini aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Nobel İlaç Genel Müdürü Oğuz Akandil, Cumhuriyetin 100. yılının arifesinde ve kuruluşlarının 58. yılında Nobel İlaç olarak en büyük çabalarının insan sağlığı için dünyanın her köşesine erişilebilir ve güvenilir ürünler sunmak olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"Tedavi alanlarımızda ürünlerimize erişimin vazgeçilmez güçlerinden biri sahadaki tıbbi mümessil arkadaşlarımızdır. Bu doğrultuda mevcut kadrolarımızda büyüme kararı alarak yeni kadrolar oluşturduk, yatırımlarımızı yaptık ve gençlerimiz için yeni istihdam olanakları sağladık.

300 yeni, pırıl pırıl arkadaşımızın aramıza katılması, sadece Nobel İlaç için değil, hem sektörümüz hem gençlerimiz hem de ülkemizin geleceği için çok değerli. Nobel İlaç olarak, hastalarımızı her zaman odakta tutmaya devam ederek, toplumların sağlığına katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: aa