İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı kursiyerleri, Havacılık Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2021'i ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen TEKNOFEST tüm hızıyla devam ediyor.

Bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören festivale, Bağcılar Belediyesi Feyzullah Kıyıklık Engelliler Sarayı'nda eğitim gören kursiyerler de konuk oldu.

Öğrenciler, Bilim Merkezi Atölyeleri'nden savunma sanayisi araçlarının yer aldığı sergi alanlarına kadar birçok standı gezdi.

Kursiyerler, yerli otomobil TOGG ile Akıncı TİHA ve GÖKBEY ile uçan araba Cezeri'yi çok beğendiklerini ifade ettiler. Türk Hava Kuvvetleri'ne ait kargo uçaklarını da ilgiyle inceleyen ziyaretçiler, fotoğraf da çektirdi.

Engelli kursiyerler, T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'la bir araya gelerek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Bayraktar da ziyaretlerinden dolayı kursiyerlere teşekkür etti.

Kaynak: aa