Yıllar önce ekranlara gelen Sihirli Annem dizisinden tanıdığımız ünlü oyuncu Gizem Güven, dün İzmir’de meydana gelen depremle ilgili duygusal bir paylaşımda bulundu. 1999 yılında yaşanan Gölcük depreminde göçük altında kalan genç oyuncu Güven, İzmir’de yaşanan depremin ardından o yıllara gitti ve herkesi duygulandıran bir paylaşımda bulundu.

O Yıllarda Yaşadığı Korkuyu Anlattı

Geride bıraktığımız ay dünya evine giren ve sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yr alan Gizem Güven, dün İzmir’de meydana gelen ve can kayıplarına sebep olan depremle ilgili bir paylaşım yaptı. Paylaşımında 1999 yılında yaşanan Gölcük depremine yer veren ve kendisinin de yaşadığı korkuyu anlatan genç oyuncu göçük altından çıkarıldığını söyledi.

‘En Hassas Olduğum Konu’

17 Ağustos 1999 yılında merkez üssü Gölcük olan ve resmi kayıtlara göre 17 bin 480 kişinin hayatını kaybettiği depremle ilgili paylaşım yapan Gizem Güven, bu depreme misafirliğe gittiği Gölcük’te yakalandığını ve göçük altından çıkarıldığını söyledi. Enkazdan çıkarıldıktan sonra annesinin kucağında çekilen bir fotoğrafını da sosyal medya hesabından paylaşan güzel oyuncu ’99 depreminde enkaz içinden çıkmış bir insan olarak en hassas olduğum konu’ notunu düştü. Depremin olduğu yıl 5 yaşında olduğunu ancak o anları asla unutamayacağını söyleyerek tekrarının yaşanmamasını diledi.

Editör: TE Bilisim