Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesinin 7. Olağan Genel Kurulunda 94 delegenin 90'nın oyunu alarak tekrar başkanlığa seçilen Ömer Çeker'e ilk hayırlı olsun ziyaretini Türk Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı ve yönetim kurulu üyeleri yaptı. Başkan Şanlı ve ekibi Çeker'e kahve ve çikolata hediye etti. 

Üyelerimizden güç alıyoruz 
Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanı Ömer Çeker, " Türkiye Kamu-Sen'in önemli sac ayaklarından biri olan Türk Eğitim-Sen Kocaeli Şubemizin değerli Başkanı Yaşar Şanlı ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.  Yeni dönemde el ele vererek birilerini rahatsız etmeye devam edeceğiz.  Biz kamu çalışanlarını hak ve menfaatini korumak adına üyelerimizden bu gücü alıyoruz. Kanun ve yönetmeliklere göre hareket edenlere sözümüz yok"dedi. 

Kamusenin hafızası 
Türk Eğitim-Sen Kocaeli Şube Başkanı Yaşar Şanlı ise yaptığı konuşma da, " Kamu-senin Kocaeli'deki hafızası Türk Sağlık-Sen Kocaeli Şubesi Başkanımız Ömer Çeker'i ve yönetim kurulu üyelerini kutluyorum. Bundan sonra birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Toplu sözleşme görüşmesinde dile getirdiğimiz refah payı uygulamasındaki ısrarımızdaki haklılığımız bu gelişmelerle bir kere daha görüldü"dedi. 
Maaşlar eriyor 
Başkan Şanlı konuşmasının devamında, "Enflasyon farkı ödemesinin maaşlardaki erimeye çare olmadığı ortaya çıktı. Bu noktada kayıpların karşılanması amacıyla ek zam talebimizin bir an önce hayata geçirilmesi, bunun yanında refah payı uygulamasının yürürlüğe konulması konusunda ısrarlı talebimiz devam etmektedir. TBMM’de devam eden Bütçe görüşmelerinde kamu görevlileri için yeni düzenlemeler yapılmalı ve bütçeden memura müjde çıkmalıdır" diyerek sözlerine son verdi. 

Editör: TE Bilisim