Bu güne kadar siyasette bulunmamış gençlerin İYİ Parti’ye katılımı nedeniyle bir program düzenlendi. Düzenlenen program, şölen havasında gerçekleştirildi. Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, il yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum örgütü yöneticileri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili ve partiye yeni üye olan gençler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda; müzik ziyafeti de verildi.

ALKIŞLAR DİLANUR DURMUŞ’A

İYİ PARTİ Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı vazifesine getirilen Dilanur Durmuş’un konuşması, salonda ki katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı. ‘Gelecek vaat eden genç’ olarak nitelendirilen Dilanur Durmuş,  yaptığı konuşmada Türkiye’de yanlış politikalar nedeniyle genç olmanın zor olduğunu belirterek, ‘ Bu gün Türkiye’nin yaşanmaz ve zor olduğunu gören gençler, maalesef başka ülkelere gitmek için gayret gösteriyorlar. Biz, İYİLER olarak çok çalışacağız ve güneş gibi bu ülkenin üzerine doğarak; ülkede var olan sıkıntıları yok edeceğiz.” Dedi. Dilanur Durmuş’un mazbatasını ve görevlendirme belgesini ise İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas takdim etti.

ZÜBEYDE ÇALIK, ‘ÇALIŞACAĞIZ’

İYİ PARTİ Gençlik Politikalarından Sorumlu Körfez İlçe Başkan Yardımcısı genç girişimci iş kadını Zübeyde Çalık ise çok çalışacaklarını vurgulayarak, ‘Vatan için, millet için, bayrak için gece gündüz demeden çalışacağız. El ele vererek, birlik ve beraberlik içinde zorlukları aşacağız. Çalışacağız…Çalışacağız…Çalışacağız ve başaracağız…’ dedi.

İl gençlik Kolları başkanı da konuşma yaparak; birlik ve beraberlik vurgusu yaptıktan sonra İlçe Başkanı Cahit Sürüm konuşma yaptı.

SALONLARA SIĞMIYORUZ.

Sürüm yaptığı konuşmada, İYİLER harekâtının her geçen gün büyüdüğünü söyledi. Sürüm, “ bu güne kadar siyasette yer almamış 101 genci partimize kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Siyaset zordur. Bizim hedefimizde mevki olmaksızın gece-gündüz çalışıyoruz. Ezan-bayrak-vatan- millet ile sorunu olmayan herkese kapımız açıktır. Kimseyi ötekileştirmeden ve ayrıştırmadan çalışıyoruz. Bu gün bizler parti binasına, salonlara sığmıyoruz. Bundan sonra programlarımızı meydanlarda yapacağız. “dedi. Cahit Sürüm bu güne kadar partiye emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ettiğini vurguladı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas,ise genel siyaset hakkında katılımcıları bilgilendirdi; her geçen gün partilerinin büyüdüğünü belirterek, ‘Bu günlere kolay gelmedik. Kuruluş aşamasında yaşanılan sıkıntıları bilmeyen yoktur. Artık iktidara doğru gidiyoruz. Bunun için çok çalışacağız ve ülkemizi yaşanabilir bir ülke konumuna tekrar getireceğiz’ dedi.

ROZETLER TAKILDI

Daha sonra partiye yeni üye olan 101 gencin rozeti, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas ve partinin ileri gelenleri tarafından takıldı. Rozet takma merasiminden sonra gerçekleştirilen ‘Atatürk’ün Gençliğe Hitabe ’sinin gençler tarafından okunması; milli duyguların zirve yapmasına neden oldu ve yapılan bu güzel organizasyon katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.

Editör: TE Bilisim