Körfez ilçenin Lezzet durağı olmaya aday Konyalım Mutfağının açılışı kalabalık bir misafir topluluğu önünde yapıldı, Açılışta uzun süredr birbirini görmeyen dostlar hasret  giderirken bir taraftanda Konyanın meşhur etli ekmeğinin tadına bakıldı.

Siyasiler bu açılışta buluştumask

Körfez ile Yenikent Mahallesi’nin kesiştiği bölgede Körfezkent 4. Etap’ta hizmete açılan Konyalım Mutfağı’nın açılışı görkemli bir şekilde gerçekleşti.

İYİ Parti Derince İlçe Başkanı Metin Savaş Sulu, İbrahim Ömer Toyran ve Muzaffer Engin Sulu’nun birlikte açtığı Konyalım Mutfağı’nın açılışına siyasiler de yoğun ilgi gösterdi.

Açılışa katılan isimler arasında Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, İYİ Parti Kocaeli Teşkilat başkanı Nusret Acur, Gazeteci-Yazar Yüksel Ercan, İYİ Parti Kocaeli İl başkan yardımcıları Adil Gülez ve Güner Çiçekli, Avukat Ruhittin Sönmez, CHP Körfez İlçe Başkanı Bülent YıldızCHP Derince İlçe Başkanı Elvan Sarım, CHP Büyükşehir Belediye ve Derince Meclis Üyesi Nuri Paşa, CHP Derince Belediye Başkan Adayı ve eski Baro Başkanı Av. Sertif Gökçe, Derince Belediyesi eski Başkanı Halit Altuntaş,  Kocaeli, Erzurumlular dernek başkanı Avni Gözütok, Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, Serhat İlleri Derneği başkanı Fuat  Katkay, SP Derince İlçe başkanı, Gelecek Partisi Derince ilçe başkanı, İYİ Partili ilçe başkanları ve il yöneticileri, STK Başkanları ve mahalle muhtarları vardı.

Dualar eşliğinde gerçekleşen açılış sonrası davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

METİN SAVAŞ SULUkonyalım mutfağışener sögüt, , sertif gökçeDerincePa

Editör: TE Bilisim