Yaklaşık 3 ay Gebze’de faaliyete başlayan Tarihi Adana Kebapçısı kebap severlerin en çok tercih edilen lezzet noktası olmayı başardı.

3 Ay önce Genç müteşebbislerden Burak Bulut ve Ferhatcan Bulut tarafından hayata geçirilen Tarihi Adana  Kebapçısı geçen kısa süre içerisinde kebap severlerin en fazla ilgi gösterdiği mekan haline gelmeyi başardı.

MUTLUKENT ŞOK MARKET YANINDA

Yenikent mahallesi Mutlukent Bulvarı, Şok Market yanı 2424. Sk. No 2, 41400 Gebze/Kocaeli adresinde faaliyete başlayan Tarihi Adana Kebapçısı müşterilerin masadan doymadan kalkmasına imkan vermeyen bol porsiyonları ile dikkat çekiyor.

PAKET SERVİSİ SON DERECE HIZLI

Tarihi Adana Kebapçısı ortaklarından Burak Bulut “ Burayı 3 ay önce hizmete açtık, Sabah erken saatlerden geç saatlere kadar bölgeye hizmet veriyoruz, Pandemi dolayısı ile müessesemize gelemeyenler için son derece hızlı bir şekilde servis hizmeti sağlıyor, kebaplar soğumadan son tüketiciye ulaştırıyoruz” dedi.

20 PERSONEL ÇALIŞIYOR

Yaklaşık 20 personel ile hizmet veren Tarihi Adana Kebapçısı 150’şer metrelik iki kattan oluşuyor, Adana’ya özgü tüm kebap çeşitleri ile birlikte nefis mezeleri ve salataları ile dikkat çeken kurum tam bir lezzet durağı konumunda.

ÇORBA SERVİSİ BAŞLIYOR

Normal şartlarda müşterilerine çorba servisi de yaptıklarını söyleyen Burak Bulut “Önümüzdeki günlerde daha geniş çerçevede çorba çeşitlerini de müşterilerimizin damak tadına sunacağız, işinin ehli aşçılarımız ve servis elemanlarımız ile 7/24 Gebze ve çevresine hizmet vermeye devam edeceğiz , sloganımız doymadan gitmek yok” diye konuştu.

LEZET HARİKA-SUNUM GÜZEL-FİYATLAR MAKUL

Tarihi Adana Kebapçısına hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İYİ Parti Kocaeli İl başkan yardımcıları Nusret Acur- Av.Burak Aytaş, İYİ Parti Gebze belediye meclis üyesi Birol Elüstü ve Gazeteci Yüksel Ercan’da “Kebaplardan ve sunumdan ve en önemlisi fiyatlardan  son derece memnun kaldık, Firma sahiplerinin dediği gibi buradan doymadan kalkmanın mümkünü yok, Dostlarımızın böylesi harika bir lezzet durağını ziyaret etmelerinin kendi menfaatlerine uygun olacağını düşünüyoruz” dediler.

Editör: TE Bilisim