(İGFA) - Osmangazi Belediyespor'un badmintondaki başarılı raketi Berkay Çiçen’in hedefi 2024 Olimpiyat Oyunları. Ankara’da gerçekleştirilen Milli Takım seçmeleri grup müsabakalarında tüm rakiplerini yenerek büyük başarıya imza atan Berkay Çiçen, “Hedefim, Türkiye’nin tek erkeklerde olimpiyata giden ilk erkek badmintonsporcusu olmak” dedi. 

Ankara’da yapılan ve Türkiye’nin en iyi 23 badmintoncusunun katıldığı 2024 Paris Olimpiyatları Milli Takım Seçmeleri grup müsabakalarında tüm rakiplerini yenen Berkay Çiçen, final grubunda ise rakibime 2-1 yenilerek ikinci olmuştu

Badminton Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen seçmelerde başarılı maçlar yaparak milli takıma seçilen Berkay Çiçen’i tebrik eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Spora ve sporcuya yaptığımız yatırımların ödülü, kazanılan başarılar. Berkay da bizim altyapımızdan yetişen bir evladımız. Bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında elde ettiği başarılarla bizi gururlandırdı. Kendisine hedef olarak 2024 Olimpiyatları’nı seçti. İnşallah bu hedefine de ulaşacak. Ay-yıldızlı bayrağı göndere çektirecek. Biz, kendisine ve hocalarına güveniyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.