Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç’ün oğlu  Avukat Enes Malik ile  Avukat Sümeyye Güleç attıkları imzalarla bir ömür boyu beraberliğe evet dediler.  Çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıyarken şahitliklerini kentin yakından tanıdığı isimler yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ile eşi Fatma Mengüç’ün 4 çocuğundan birincisi olan Enes Malik Mengüç  Denizli’de tuhafiyecilik yapan Durmuş Güleç ile eşi Ferhan Güleç’in 3 çocuğundan birincisi olan Sümeyye Güleç ile dünya evine girdi.  Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleşen düğün töreninde il protokolünü Mengüç ailesini yanlız bırakmadı. 

OKUL ARKADAŞLIĞINDAN HAYAT ARKADAŞLIĞINA 

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitim gördükleri yıllarda tanışan ve birliktekikleri başlayan Enes Malik Mengüç eğitim hayatı sonrası zorunlu stajını tamamladı ve Ankara’da kendi hukuk bürosu olan Medar Hukuk Bürosu’nu kurdu. Sümeyye Güleç ise Hukuk Fakültesi eğitiminden sonra akademik kariyer için çalışmalarına başladı. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde yüksek lisans eğitimine devam ediyor. Mengüç çifti hayatlarının geri kalan bölümünü Ankara’da geçirecekler.

ÇOK SAYIDA NİKAH ŞAHİDİ

Mengüç ve Güleç ailelerinin yakınlarının katılım sağladığı nikah töreninde Enes Malik ile Sümeyye Güleç çiftinin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıydı.

Nikah şahitliklerini ise Cumhurbaşkanlığı Kamu Görevlileri Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Fikri Işık, Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlyas Şeker ve Cemil Yaman, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş yaptı. Nikahta Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, geçmiş dönem ANAP Milletvekili Sefer Ekşi ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu da yer aldı. Genç çiftin düğününe Mengüç ve Güleç ailelerinin yakın dost ve akrabalarının yanı sıra kent protokolü eksiksiz katıldı. 

Editör: TE Bilisim