Charlie Hebdo
Hz. Muhammed'i konu eden hakaret içerikli karikatürler yayımlanmıştı.
Hz. Muhammed'e ithafen "Aptallar tarafından sevilmek zordur." cümlesi yer almıştı.

Sezen Aksu denilen sanatçı  maalesef talihsiz bir şarkı sözü yazarak bizim nazarımızda en aşağılık zeminine inmiştir.

Toplum bunların peşinden gidiyor ama bunlar toplumun değerlerinden çok uzaklar.
Bu kişinin Charlie Hebdo'dan ne farkı kalmıştır.

Bu kadar anlamsız sözlerle hazırladığı şarkıyla en azından atasına, inanmıyorsa; tek Tanrıya inanan milyarlarca insanın ilk atası ve ilk peygamberini nasıl küçümseme densizliginde bulunuyor. (varsa)minik aklıyla şarkısına anlammı kattığını düşünüyor.

Bu şahsın dini dili cibiliyeti bizi ilgilendirmez amaaa İslam a hakaret edemez ederse cezasını almalıdır.
 
Herşey aslına rucü eder. Hangi dinden ise gizlemesin ve Müslüman mahallesinde salyangoz satmasın.

Yüzde 99 u Müslüman olan bir ülkede bu sözleri söyleyebiliyor ise, elimizi başımızın arasına alıp iki kere düşünmemiz lazım. Bu cesareti nereden buldu diye. İki bağırıp bir kızmakla yol alınmıyor.

Bizim için İslam düşmanlarının ne yapıp ettiklerinin hiç bir önemi yoktur çünkü İslama düşmanlık onların görevidir. 

Bizi üzen, nüfusunun büyük çoğunluğunu oluşturan sözde müslümanların tepkisiz kalması ve müslümanları temsilen bulunan kurumun bir hafta geçtikten sonra zoraki bir açıklama yapmasıdır, yani dostlar beni pazarda görsün misali bir açıklama. 

Şaşırdıkmı hiç şaşmadık,Kâbe yere serilir çıt yok. Peygamber Efendimize hakaret edilir çıt yok. Ezanlar yuhlanır çıt yok...

islâmi değerler alay konusu... öbür tarafta sünnete çamur atan ses yok.

Lakin bilmeliler ki.
Hem insanlığın atası hem de yaşayışı ile insanlığa örnek olan şahsiyetlere kendini bilmezlerin yaptığı hakaretler onları ne Allah katında ne de insanlık nazarında küçültmez, bilâkis hakaret etme cüretini göstereni küçültür.

ENFAL süresi ayet-73 (İslam’ı ve Kur’ani esasları gereksiz ve geçersiz sayıp) İnkâr edenler (hangi kavim ve görüşten olursa olsunlar, onlar) birbirlerinin velileri (ve şeytani düşüncelerin destekleyicileri)dir.

(Ey mü’minler!) Eğer siz böyle hareket etmez (Hakk ve hayır üzerinde birbirinizi desteklemezseniz), yeryüzünde (ve ülkenizde) fitne (ve hezimet) meydana gelecek ve büyük bir fesatçılık ve bozgunculuk alıp yürüyecektir.

"Kişi sevdiği ile beraberdir." 

Hadis-i şerifte ifade edilen sevgi, Allah için sevmek anlamındadır.

Peygamberlerle, velilerle cennette beraber olabilmek için insanları teşvik amaçlıdır.

Bir kimse cehenneme gitse de mümin ise tekrar çıkacak ve cennette sevdikleri ile birlikte olacaktır. İmansız kimseye beslenen sevgi ise, batıl bir sevgi olduğundan hadisin kapsamına girmez.

Hadis, müminleri hem Allah rızası doğrultusunda yaşamaya hem de Allah rızası dairesinde yaşayanları sevmeye davet etmektedir.

Kişi, burada da orada da hep sevdikleriyle beraberdir.

Öyle ise, nebilerle, sıddîklerle, şehidlerle beraber olmak isteyen, evvela onları sevmelidir ki, orada onlarla beraber olabilsin.

Veya başka bir ifadeyle, ahirette nebilerle, sıddîklerle, şehidlerle beraber olacak olanlar, burada iken onları sevip maiyetlerinde bulunanlardır. 

Kötülükleri temsil edenler için de yine aynı hadîsin hükmü ve mânâsı geçerlidir.
Hadi buyurun tarafınızı siz  seçin

Çünki tercih insanlarındır iyi veya kötü